HØE HET
BALLETJE
GING RØLLEN.

Ontdek de kracht van de bal met FRØST. Freestyle en straatvoetbal passie!

HØE HET
BALLETJE
GING RØLLEN.

Ontdek de kracht van de bal met FRØST. Freestyle en straatvoetbal passie!

Ø
FRØST is geen FROST. Streep erdoor! Wij zijn niet zomaar. FRØST is anders. Net zoals freestyle en straatvoetbal kijken wij verder dan wat mainstream is. Wij zijn niet bang om ons te uiten en zijn constant op zoek naar de beste versie van onszelf

FR staat voor ‘free’. Wij hechten veel waarde aan vrijheid. Als freestyle voetballer heb je zelf in de hand wat, waarom, hoe en wanneer je traint. Je bent je eigen leermeester.

Ø is de middelste letter van het woord FRØST en staat daarmee centraal. Het symboliseert de bal, onze wereldwijde community (zie jij de aarde die om haar as heendraait?) en een stijgende lijn omhoog.

ST is ‘style’. Doe je ogen dicht en beeld je in wie jij wil zijn. Als freestyler, als persoon. Wat zie jij?

SHØP ONZE MERCH

PØWERED BY BAILEY

Op 15-jarige leeftijd speelt Bailey de Regt bij FC Dordrecht als hij zijn jongensdroom om profvoetballer te worden aan de kant schuift. Hij volgt zijn hart en kiest voor het ongebaande pad: een carrière als freestyle voetballer.

Nu, ruim zeven jaar later, behoort Bailey tot de Nederlandse top (3e plaats NK 2022) en doet hij serieus mee op internationaal niveau (Top 16 WK 2021 en 2022). Daarnaast runt hij zijn eigen bedrijf Bailey Freestyle en inspireert hij dagelijks honderdduizenden mensen, zowel online als offline, met zijn trucs en verhaal.

Tijdens zijn freestyle reis is Bailey op zoek naar een merk dat zijn wensen en benodigdheden als freestyler begrijpt en faciliteert. Om op zijn top te kunnen presteren heeft hij de beste bal, schoenen en meest comfortabele kleding nodig. Om in te trainen, maar ook om casual te dragen. Zijn zoektocht stelt echter niet tevreden. ‘Waarom zijn er geen producten specifiek gemaakt voor freestylers?’, denkt hij. Daarnaast vraagt hij zich af waarom er nog geen freestyle school bestaat met wekelijkse lessen. En hoe zit het met een podcast? ‘Ik ben vast en zeker niet de enige die hiernaar op zoek is’. Die conclusie trok hij uit de groei in populariteit van freestyle en zijn social media kanalen. Met dit in zijn achterhoofd besloot hij het roer zelf in handen te nemen: FRØST was born.

PØDCAST

FRØST is de allereerste podcast over freestyle voetbal. Iedere aflevering maken we een rondje om de wereld met een inspirerende gast. Jij wordt als luisteraar meegenomen in de reis die hij/zij letterlijk en figuurlijk met de bal heeft afgelegd. Alle perspectieven komen aan bod: van jong talent tot wereldkampioen, van balontwerper tot voedingsdeskundige, en van organisator tot filmmaker. Maak kennis met de unieke wereld van freestyle voetbal. En terwijl je dat doet: FRee yØur STyle!

VOLG FRØST

Op de hoogte blijven van onze laatste updates en dagelijkse content? Volg onze søcials!

Øur story   /   Shøp   /   Cøntact